Dnes je 22. listopad 2024, svátek má Cecílie
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality V úterý začínají veletrhy SALIMATECH a EmbaxPrint Vytvořit článek
V úterý začínají veletrhy SALIMATECH a EmbaxPrint
Redakce GastroIN - 06. 02. 2023    0 Líbil se vám tento článek?

Již v úterý 7. února 2023 začíná na brněnském výstavišti potravinářský veletrh SALIMATECH společně s veletrhem obalů a tisku EmbaxPrint. Novinky z těchto oborů budou k vidění v pavilonu V do 9. února 2023.

Potravinářský veletrh bude v letošním roce poprvé otevřen především odborníkům. Vznikne tak více prostoru pro prezentaci moderních technologií a řešení. Zároveň budou mít firmy příležitost potkat se se zákazníky a navázat nové obchodní vztahy.

Kromě zmíněných technologií pro potravinářství budou zastoupeny i další obory, například potřeby pro pekařství a cukrářství, zařízení pro zpracování potravin a nápojů nebo vybavení gastro provozů.

Prezentovat se budou i dodavatelé potravin za účelem velkoobchodního prodeje. Vystavovatelé přijedou nejen z České republiky a ze Slovenska, ale také z PolskaRakouskaBelgieNěmeckaItálieNizozemskaThajskaIndonésie nebo USA.

Veletrh Embaxprint patří mezi jednu z nejvýznamnějších platforem v České republice pro setkávání odborné veřejnosti v oboru obalů a tisku. Opět se bude jednat o reprezentativní přehlídku novinek a technologických zařízení.

Jednou z dominant veletrhu bude projekt Markem-Imaje Packaging Live, který předvede proces balení v přímém přenosu a tentokrát dokonce na dvou souběžných linkáchPrvní uzel bude pivní a ve druhém se bude balit rýže. Organizátorem balicí linky je agentura EQUICom.

Konat se bude i konference Obaly pro potraviny a kosmetiku, kterou každoročně pořádá Obalový institut SYBA.

Veletrhy SALIMATECH a EmbaxPrint jsou otevřeny denně od 9 do 17 hodin, poslední den do 16 hodin. Vstupenky jsou nejvýhodněji k zakoupení online.

iKatalog vystavovatelů SALIMATECH, EmbaxPrint

Zdroj: BVV

 

 



Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 8 hodinami
Umíchat koktejl z Martini, rumu či vodky není pro barmany žádný problém. To studenti středních gastronomických škol mají soutěž, k...
Redakce GastroIN - před 22 hodinami
Pořadatelé prestižní soutěže Vinařství roku dnes oznámili finalisty aktuálního ročníku. V klání, v němž se každoročně uděluje ocen...
Redakce GastroIN - 21. 11. 2024
Poklona krásným moravským tradicím od pražského barmana. Takový je příběh drinku Tradition, aktuálně nejlepšího českého koktejlu z...
Reklama   •   Koupit reklamu