Dnes je 24. listopad 2024, svátek má Emílie
Úvod Aktuality Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku Vytvořit článek
Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku
Redakce GastroIN - 22. 01. 2024    0 Líbil se vám tento článek?

Společnost Savencia Fromage & Dairy získala popáté za sebou cenu Top Employer v Česku a na Slovensku. Lídr českého i slovenského trhu mlékárenských produktů zaměstnává více než 800 lidí a do jeho portfolia patří oblíbený Pribináček, Lučina, Král Sýrů, Sedlčanský Hermelín, Apetito, Bambino či Liptov.

„Ocenění Top Employer je pro nás povzbuzením v naší práci. Nejvíce si však cením pozitivní zpětné vazby od našich zaměstnanců. Mám radost, že se nám v loňském roce podařilo snížit dobrovolnou fluktuaci o tři procenta, a nadále děláme maximum pro spokojenost našich zaměstnanců,“ říká Zuzana Kossuthová, personální ředitelka Savencia CZ&SK.

Institut Top Employer hodnotí při udělování ocenění také postoj společnosti k inkluzi a přístup k sociálně či zdravotně znevýhodněným skupinám. „V Savencia dáváme příležitost lidem bez ohledu na věk nebo handicapovaným,“ doplňuje Zuzana Kossuthová. Savencia F&D zaměstnává v Česku tři procenta handicapovaných, na Slovensku to je dokonce osm procent, což odráží dlouhodobou snahu společnosti o inkluzivní a otevřené prostředí.

O institutu Top Employers

Institut Top Employers je globální autoritou v uznávání excelentních přístupů při práci s lidmi. Pomáhá urychlit praktiky a dovednosti, které vylepšují svět práce. Skrze certifikační program Institutu Top Employers jsou zapojené společnosti hodnoceny, certifikovány a uznány jako výborný zaměstnavatel. Institut byl založen před více než 30 lety. Za tu dobu bylo certifikováno 2 300 organizací ve 121 zemích. Tyto certifikované společnosti pozitivně ovlivňují životy více než 12 milionu zaměstnanců po celém světě.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 22. 11. 2024
Umíchat koktejl z Martini, rumu či vodky není pro barmany žádný problém. To studenti středních gastronomických škol mají soutěž, k...
Redakce GastroIN - 21. 11. 2024
Pořadatelé prestižní soutěže Vinařství roku dnes oznámili finalisty aktuálního ročníku. V klání, v němž se každoročně uděluje ocen...
Redakce GastroIN - 21. 11. 2024
Poklona krásným moravským tradicím od pražského barmana. Takový je příběh drinku Tradition, aktuálně nejlepšího českého koktejlu z...
Reklama   •   Koupit reklamu