Dnes je 26. listopad 2024, svátek má Artur
Úvod Aktuality Kuchař z Monackého knížectví na Slovácku Vytvořit článek
Kuchař z Monackého knížectví na Slovácku
Redakce GastroIN - 05. 12. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

6. 12. 2011 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Až z Azurového pobřeží přijel hostovat do Uherského Hradiště italský kuchař Alessandro Biccari.

Alessandro bude v následujících dnech předvádět své umění návštěvníkům uherskohradišťské pasáže Menton a restaurantu Le Nautic. Ten získal svůj název podle stejnojmenného podniku ve francouzském městečku Menton, podle něhož je zase pojmenována uherskohradišťská pasáž.
Biccari je specialistou na středomořskou kuchyni. Vařil pro světové politiky, prezidenty i filmové hvězdy. Zkušenosti sbíral dokonce i ve Vatikánu, kde připravoval pokrmy pro kardinály. Nejraději připravuje ryby a tradiční italské a francouzské speciality. Na svůj pobyt na Slovácku se moc těší. Pasáž Menton s restaurantem Le Nautic, které jsou středomořskou oázou v srdci Slovácka, mu připomínají domov. Umění Alessandra Biccariho mohou návštěvníci podniků obdivovat již tento týden. Pro hosty bude až do neděle připraveno speciální menu.
Bližší informace a rezervace získáte na telefonu: +420 602 504 151.

Autor: redakce týdeníku DOBRÝ DEN S KURÝREM
Foto: archiv DDK



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 11 hodinami
Tak jako k dobrému vínu patří sýry, tak k rumu patří čokoláda. Kvalitní a dobře vybraná čokoláda pozvedne chuť rumu na novou úrove...
Redakce GastroIN - 25. 11. 2024
Advent ve Znojmě znovu po roce nabídne sváteční atmosféru, nasvícené uličky, provoněné trhy, kulturní program, zimní kino, tradičn...
Redakce GastroIN - 22. 11. 2024
Umíchat koktejl z Martini, rumu či vodky není pro barmany žádný problém. To studenti středních gastronomických škol mají soutěž, k...
Reklama   •   Koupit reklamu