Dnes je 11. duben 2025, svátek má Izabela
Úvod Aktuality Jahodové pohlazení a mlsání Vytvořit článek
Jahodové pohlazení a mlsání
Redakce GastroIN - 12. 05. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
12. 5. 2011 Léto je za dveřmi a s ním i sezóna jahod. Tímto oblíbeným, chutným a navíc zdravým ovocem plným antioxidantů a minerálních látek se nechala inspirovat i firma HARIBO a představuje své pěnové jahodové bonbony PRIMAVERA. Malé jahůdky obalené v cukru potěší každého, kdo jednoduše neodolá žádné lahůdce s příchutí tohoto jedinečného ovoce. Věděli jste, že… … jahody byly konzumovány již v době Starověkého Říma? Některé archeologické nálezy ukazují na jejich konzumaci již v době kamenné. … současný druh jahod, který můžeme běžně koupit v obchodech vypěstoval zahradník Ludvíka XV. Antoino Duchesne? … jahody by se měly sklízet dopoledne, jsou již oschlé od ranní rosy, ale zároveň podchlazené, což je udržuje déle čerstvé. … snižují nachlazení a pomáhají při léčbě chorob srdce? „Naše bonbony PRIMAVERA z cukrové pěny s jahodovou příchutí rozšiřují tradiční želatinovou řadu HARIBO produktů. Chuť jahod je všeobecně oblíbená v celém potravinovém segmentu, ať už se jedná o jogurty, jogurtové nápoje či žvýkačky,“ říká Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věříme proto, že HARIBO PRIMAVERA vhodně doplní nejen náš sortiment, ale i právě přicházející jahodovou sezónu,“ dodává Rostislav Němec.   Jahody se díky svým výrazným příjemným aromatickým vlastnostem a nezaměnitelné lahodné chuti těší velké oblibě u spotřebitelů všech věkových kategorií. Pro svou chuť byly dokonce považovány za královské ovoce, či ovoce lásky. Bonbóny HARIBO PRIMAVERA můžete použít také jako ozdobu na dorty, do zmrzlinových pohárů či jahodových nápojů, které připravíte pro své nejmilejší.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 23 hodinami
Blíží se Velikonoce a Pilsner Urquell opět sáhl k tradici a vyslal do Vatikánu 2025 lahví svého ležáku. Těm včera přímo v areálu P...
Redakce GastroIN - 09. 04. 2025
Na trhu s pokladními systémy dochází k akvizici. Matka společnosti Dotykačka ČR, která je nejrozšířenějším pokladním systémem na t...
Redakce GastroIN - 07. 04. 2025
Chcete zažít atmosféru vzdálených zemí, poznat jejich kulturu a ponořit se do zvyků a tradic? Festival Culturea vám letos přiblíží...