Dnes je 23. listopad 2024, svátek má Klement
Úvod Aktuality GRANDHOTEL PUPP místem konference ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ Vytvořit článek
GRANDHOTEL PUPP místem konference ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ
Redakce GastroIN - 20. 10. 2023    0 Líbil se vám tento článek?

Jedinečná atmosféra, ve které si užijete odbornou část stejně jako zábavu a příjemná setkání během dvou společenských večerů.

Odborná konference zahrnuje setkání lidí, kteří mohou ovlivnit tvář našeho pohostinství a gastronomie. Konference dává prostor k setkání majitelů, provozovatelů a manažerů hotelů, penzionů a restaurací a všem dalším zájemcům z řad profesionálů z oboru. Tradičně je také místem setkání odborných pedagogů středních a vysokých škol. Konference je připravována na míru všem, kteří mají chuť se inspirovat, setkat a zamyslet se nad budoucím vývojem našich zákazníků a oboru. Zcela aktuální, ale také zatím nedotčená témata představí 8 špičkových odborníků v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech dne 1. 12. 2023. Vy- vrcholením pátečního programu bude slavnostní Galavečer, kterým vás bude provázet vystoupení umělecké skupiny Ilusias a jeho završením bude předání výročních cen AHR ČR.

V předvečer konference 31. 11. 2023, při příležitosti společenského setkání, budete moci nasát kulturní a historickou atmosféru Císařských lázní přímo v srdci Karlových Varů.

www.konferenceahr.cz

 

Program konference

ČTVRTEK 30. 11. 2023

16:00 – 17:30 VALNÁ HROMADA ČLENŮ AHR ČR

19:30 – 23:00 Společenské setkání – Císařské lázně

 

PÁTEK 1. 12. 2023

ODBORNÁ KONFERENCE

 

08:45 – 09:00 Zahájení 16. konference

Václav Stárek, prezident AHR ČR

09:00 - 09:15 Úvodní slovo hejtmana

Petr Kulhánek, hejtman Karlovarského kraje

09:15 – 10:00 Česká ekonomika na konci roku 2023 – hůře už nebude

Vladimír Dlouhý, prezident Eurochambres

10:00 – 10:30 Prezentace partnerů

10:30 – 11:00 Coffe Break – čas na přestávku

11:00 – 11:35 V mysli zákazníka

Duncan Skehens – Communication Director, Tripadvisor

11:35 – 12:20 Umělá inteligence ve službách hotelnictví a gastronomie

Antonio Álvarez, CEO visionary hospitality

12:20 – 13:30 Oběd

13:30 – 14:15 HR trendy, které hýbou světem

Andrea Černá / Zuzana Kostiviarová - Delloite Advisory

14:15 – 15:00 Psychopati mezi námi

Stanislav Hájek, forenzní psycholog

15:00 – 15:35 Současná gastronomie a její budoucnost

Jan Knedla, šéfkuchař restaurace Papilio

15:35 – 15:55 Coffe Break – čas na přestávku

15:55 – 16:30 Prevence a výzvy krizových situací v našem podnikání

Vít Buchta, jednatel společnosti Green plus s.r.o.

16:30 – 17:15 Diskuzní panel

od 20:00 Galavečer – slavnostní sál Grandhotelu Pupp

After party – Becher’s Bar



Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 22. 11. 2024
Umíchat koktejl z Martini, rumu či vodky není pro barmany žádný problém. To studenti středních gastronomických škol mají soutěž, k...
Redakce GastroIN - 21. 11. 2024
Pořadatelé prestižní soutěže Vinařství roku dnes oznámili finalisty aktuálního ročníku. V klání, v němž se každoročně uděluje ocen...
Redakce GastroIN - 21. 11. 2024
Poklona krásným moravským tradicím od pražského barmana. Takový je příběh drinku Tradition, aktuálně nejlepšího českého koktejlu z...
Reklama   •   Koupit reklamu