Farmářský víkend, akce pro gurmány
Partneři
Stát se partnerem
14. 3. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Gurmány potěší další kulinářskou akcí hotel Galik. Od pátku 16. do neděle 18. 3. budou v nabídce Farmářské speciality – různé druhy masa připravované na grilu, steaky či pečená býčí žebra. Kdo chce, může také ochutnat „hummus“.
Pod tímto nepříliš lákavým názvem se ukrývá pochoutka arabské kuchyně - studený předkrm v podobě uvařené a rozmačkané cizrny s česnekem.
Kdo má rád kvalitní hudbu, může v sobotu 17. 3. zamířit do blízké Zvonice Soláň, která chystá od 16 hodin koncert skupiny Cimbal Classic.
Závěr soboty si mohou zájemci zpestřit Country večerem s kapelou Sjezdaři v hotelu Galik nebo oslavou svátku Svatého Patrika, patrona Irska, v Cocktail baru v hotelu Lanterna.
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků
Redakce GastroIN - před 11 hodinami