26. 8. 2011 - Blíží se podzimní období a s ním sklizeň velmi oblíbených jablek, hrušek i hroznového vína. Ovoce je možné konzumovat za syrova, ale také ho lze využít ve studené či teplé kuchyni.
Při přípravě lehkých krémových dortíků Vám může být pomocníkem krémový sýr Philadelphia. Ten s pravidelností přináší několik tipů, jak ozvláštnit jídelníček a připravit lahodné pokrmy snadno a rychle. Termizovaný přírodní sýr se stal nepostradatelným, a to nejen v kuchyni profesionálních kuchařů. Oblíbenou surovinou při vaření je již i v domácnostech. Připravit z něho můžete jak studené a teplé pokrmy, polévky, dipy, tak i skvělé krémové dorty nebo dokonce zmrzlinu. Nyní se nechte inspirovat recepty od značky Philadelphia na dorty s jablky nebo zmrzlinu s karamelem a hruškami. Pro ty, co dbají na zdravý životní styl představuje značka Philadephia recept na celozrnný dezert s hroznovým vínem.
„Philadelphia si postupně získává oblibu i v České republice, což nás velice těší. Snažíme se zákazníkům pravidelně dodávat tipy, rady a triky jak s Philadelphií zacházet, jak ji upravovat,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Philadelphia pro Českou republiku. „Světově proslulý přírodní sýr Philadelphia při vaření či pečení nemění svoji strukturu a zachovává si stále stejnou chuť, proto je jako jeden z mála sýrů používán právě při tepelné úpravě pokrmů. Vyzkoušejte i Vy nové recepty. Věříme, že rodina či hosté budou příjemně překvapeni a dopřejete tak jejich chuťovým buňkám nevšední gurmánský zážitek. Pro odlehčení receptů je možné využít variantu light,“ dodává Martin Kincl.
Několik receptů značky PHILADELPHIA najdete v rubrice RECEPTÁŘ.