Dnes je 3. prosinec 2024, svátek má Svatoslav
Úvod Aktuality Cukrovinka pro milovníky exotických chutí Vytvořit článek
Cukrovinka pro milovníky exotických chutí
Redakce GastroIN - 26. 02. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
26. 2. 2011 Společnost Manner představuje novinku, která svoji chutí a designem navodí letní atmosféru. Casali Schoko – Mangos mají jemnou ovocnou a delikátní chuť. Ta je kombinací exotického ovoce manga a kvalitní křupavé Manner čokolády s vysokým procentem kakaa, díky jejíž hořkosti dokonale vynikne jemná chuť náplně. Ta je vyrobena pouze z přírodních složek bez použití umělých barviv  a konzervačních látek. Novinka Casali Schoko – Mangos rozšiřuje Casali řadu banánků a jahod v čokoládě. K dostání je ve sto padesáti gramovém praktickém balení.   „Kvalita se stává v České republice stále sledovanějším aspektem při nakupování potravin. Mnoho z nás již sleduje parametry kvality u základních surovin, kterými jsou máslo, mléčné výrobky či pečivo. Řada lidí si ale stále neuvědomuje, že rozdíly v kvalitě mohou být i v takových drobnostech, kterými jsou právě cukrovinky. A protože jich v průběhu dne zkonzumujeme poměrně velké množství, měli bychom sledovat složení i těchto výrobků. Například obsah ztužených rostlinných tuků, které jsou pro náš organismus těžko stravitelné,“ říká Aleš Aldo Koláček, marketingový ředitel společnosti Manner. „Lidé si stále více oblibují exotické chutě a zimní období považujeme za ideální k uvedení této novinky, protože po Vánocích mají lidé chuť na něco sladkého, ale zároveň osvěžujícího. Stejně jako u ostatních výrobků  Casali jsou při výrobě Casali Schoko - Mangos používány pouze přírodní látky, vysoké procento kakaa v čokoládě a ovoce v ovocné náplni. Ta navíc obsahuje přírodní želatinu agar agar, která je pro kosti a klouby velice důležitá. Věříme, že zákazníci budou stále častěji dbát na rozdíly mezi  cukrovinkami a rozlišovat kvalitní od méně kvalitních,“ dodává Aleš Aldo Koláček.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 12 hodinami
V brněnském vzdělávacím centru České barmanské asociace byly 20. listopadu rozdány nové barové ceny. Jejich organizátorem je sice...
Redakce GastroIN - 02. 12. 2024
 „Dobré víno je absolutním základem každého svařáku. Jen tak si zachová jedinečnou chuť i charakter,“ říká národní someliéra Klára...
Redakce GastroIN - 29. 11. 2024
Nejnavštěvovanější nákupní centrum Karlovarského kraje, Varyáda, slavnostně otevře 29. a 30. listopadu svou novou část, která je s...